Skip to main content

[ 93 ] Divertisment

Divertisment

93

web - gsirg.com

Pedeapsa

Un designer simbolic care vă va schimba gândirea


          ⧭kisi a trăit un foarte faimos loc Mahatma | faima lui a fost răspândit în jurul zonei | cunoștință de cauză, au fost cauzate de savanți religioase, mulți tip curios, discipolul său în zona | Un discipol al discipolilor săi, cu binecuvântările guru-ul său, atunci când a dobândit predarea de toate tipurile, atunci comandantul de comandă, el a început să se gândească la călătoria la bunăstarea | Cunoscând spiritul binevoinței ascunse în mintea lui, Guruji a dat plăcere ashramului său, dând binecuvântări și bucurie altora. Urmând ordinele guru-ului, Mahatma ji a ieșit din țară. Văzând un loc frumos într-un singur loc, el a făcut o cabană. Mahatma ji a fost un om înțelept și, prin urmare, lauda sa răspândit la toate cele patru.


           ⧭ Bătrâna doamnă a lui Mahatma Ji locuia într-un sat din apropierea orașului Kutia. Odată, fiul său sa îmbolnăvit foarte mult. Bătrânii au luat toate tratamentele posibile ale fiului ei, dar nu a beneficiat de nimic. Apoi satenii au sfătuit doamna că Mahatma care trăiește într-un sat din apropiere este un om grozav. Dacă se duce la ei, poate că viața copilului său este salvată.


         Baba Baba și doamna neajutorată au mers la Mahatma ji și au început să-l bată pentru bunăstarea fiului său. La cererea repetată a femeii, Mahatma ji a avut compasiune. El a început lenjerie lui liber și o „rădăcină“ Hair "acolo spune femeia, pentru a crea amulete, care se leaga in gat copilului, copilul va fi bine | De asemenea, a dat un jurământ femeii că nu ar trebui să spună nimănui despre asta. Mahatma dacă el ar trebui să fie, de asemenea, remarcat faptul că, chiar și atunci când o boală la oricare dintre femeile pe care le va recupera de la legarea talisman, dar nu a fost altcineva să Btayeghi |


        Femeia a acceptat fericit că "Baal" ca dar al lui Mahatma ji și adus acasă. Acum, femeia a legat copilul cu acel "păr" într-un talisman. Copilul femeii care suferă de boală incurabilă, a fost vindecat într-o singură zi.


        femeie ⧭us atunci când copilul boală incurabilă vindecat în mod miraculos, oamenii din sat au început să încerce să găsească modalități de recuperare a copilului de la femeie | Pentru o lungă perioadă de timp, femeia nu a spus nimănui. Dar el sa rugat în mod repetat și sa rugat pentru milă, iar el le-a spus sătenilor toată distincția. Acum acest lucru sa răspândit ca focul de foc oamenilor din sat. Treptat, unii oameni din sat au început să se gândească la ideea de a obține "păr miraculos" sub lenjeria lui Mahatma ji, consilier.


        În cea de-a doua zi, mulți oameni din sat au ajuns la cabana lui Mahatmaji și au început să se roage pentru ca ei să-și facă "părul" mai jos. Unii oameni au luat Mahatma ji după ce au luat numele lui Mahatma și, unul câte unul, au dezrădăcinat pe toți "Baal". El le-a distribuit și părului sătenilor, astfel încât, dacă apare orice problemă, el ar putea să-l înlăture. Mahatma ji a fost foarte supărată și a început să-și bată capul, dar problemele lui nu s-au sfârșit aici.


    Pentru a dezradacina ⧭baba de păr atunci când a venit să știu de oameni din alte sate, apoi a mers la o zi pe care oamenii coliba Mahatma cu frizerul cu a lui, și ajutorul lui construi toate „Baba părul de pe corp“ „Barber Te-am apropiat Ei au crezut că dacă există o putere minunată și miraculoasă într-unul din părțile din interiorul Mahatma ji, atunci corpul va obține multe puncte forte împreună, de multe ori. Acum, tot corpul lui Mahatma Ji a fost ras. Mahatmaji a fost foarte supărat și, în noaptea aceea, și-a părăsit cabana și a ajuns la stăpânul său.


      Ü Văzând această condiție a unuia dintre discipolii săi, Guru Ji era foarte trist. Mahatma Ji a spus lui Guru Ji că Guru ji se descurcă bine pentru toți oamenii din satul înconjurător. Atunci de ce mi sa întâmplat? Ești atât de informat, îmi spui motivul.


       ⧭ Guruji ia spus lui Mahatma Ji că hei! Dragul meu discipol, această lume este așa, aici dacă vrei să faci bine tuturor și să o faci. Chiar și atunci, această lume este atât de favorabilă, atât de egoistă încât, la venirea ei, nu va uita greselile tale, pentru micul tău beneficiu, făcându-ți răul.


         ⧭ În ciuda tuturor acestor lucruri, există și o greșeală. Ar fi trebuit să fi vrut ca cineva să facă orice interes sub forma oricărui alt fel de corp, cum ar fi un mic fel de mâncare, sau un sol sau altceva. Există, de asemenea, o limită a contribuției acestui organism. Ce rămâne după acest lucru, nu înseamnă nimic. Așa că ați făcut greșeala sau pedeapsa.


        ⧭Asta este că acum îți uiți trecutul și implică din nou în munca ta de caritate. Dumnezeu va face bine pentru voi.


       - Ai înțeles ceva? Dacă nu înțelegeți, nu vă lăsați păcăliți, încercați să înțelegeți ceva, să acceptați ceva.


Mulțumesc


Bună Dl.web - gsirg.com


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


93


web - gsirg.com


afla


        Era un băiat foarte rău. Pentru a face rătăci probleme, rău bârfele mers în gol și cu alții băieți vagabonzi a devenit distracție lui | Întregul cartier, chiar și părinții lui, erau foarte supărați de diavolii băiatului. Părinții lui Boy au mutat pentru a explica-Bujakr și obosit pierde l-au hrănit, dar el a fost Shaitanian, că numele nu preia


        Într-o zi, părinții băiatului se pregăteau să meargă la o ceremonie de nuntă. În același timp, băiatul său a fost văzut în casă, într-o situație haotică, fiind demonic. A se vedea pregătirea părinților lor pentru a merge într-o ceremonie de căsătorie, el a început, de asemenea, insistând asupra a merge cu ei, dar părinții ei au refuzat să îl lase să-l ia cu tine |


        Sa înțeles că băiatul din cauza Shaitanion sale părinții lui nu sunt dispuși să-l ia cu tine | dar băiatul a continuat să insiste asupra punerii în eforturile lor, și | Gândul părinților săi că, chiar și după ce am început să facem ceea ce Shaitanian băiat, și el se gândea că nu se poate pune deoparte Shaitanion fiul său, chiar și cu vecinii mei | Orice vecin era foarte greu să-l împiedice să se pregătească. Deci, plecându înainte de a cerșit băiatul a insistat, el a propus în fața lui, el nu va fi prezent la ceremonie, dar va spune nimic nimănui | Băiatul sa pregătit de asta.


          Mama, tatăl și tatăl sunt la fel. El ia însoțit pe băiat să se alăture ceremoniei de căsătorie. Totul a fost aranjat în ceremonia de nuntă, că băiatul era satanic. Se spune că este exact perfecta, snakes'll ia dvs. cum au piele de șarpe schimbat ori, dar șarpele este un șarpe rămâne | Acest băiat a făcut și el.


           În timp ce căsătoria Adăugați funcția, agitând o rece, rude aristocratice care au luat departe profund pe treburile casnice mâini au fost împărțite, pumnul tipului a legat mâna dreaptă și cotul brațului, înainte de altă parte de mână, El a arătat spre acei domni. Ei au înțeles semnul copilului sau nu l-au înțeles, nu au știut, dar au zdruncinat moneda refuzului.


       Acum, copilul a făcut din nou o formă în formă de ochi prin adăugarea degetului arătător și a degetului mijlociu și a îndreptat spre gentleman. Poate că domnul nu a înțeles nimic din nou. Își clătină din nou capul în același fel ca înainte. Acum, curiozitatea copilului a crescut.


     El a subliniat că domnul pe degetul arătător mâna stângă și a făcut forma rotunda cu degetul mare și degetul arătător al doilea în mod repetat, prin livrarea a intra în cerc, atunci | Acum a ajuns la cei blând nor de mercur de aroganță fiind de băiat în mod repetat | Nu au văzut nici un motiv, au mers imediat la băiat și au început să-l bată. Cu aceasta, întreaga ceremonie a fost furioasă.


       Mulți oameni sensibili au făcut pace între domni, calmă domnul. Întrebând foarte mult, domnul a spus că acest băiat mă face să mă simt atât de rău. Când l-au întrebat pe băiat de ce face asta? Apoi băiatul mi-a spus că părinții mei mi-au luat o promisiune înainte de a veni aici, că nu voi vorbi cu nimeni.     Interdicția de a vorbi-am întrebat înainte de gestul domnului că el este implicat în funcția de petrecăreață? Deci nu m-au mai semnat. Apoi am întrebat din nou, pentru că, el este implicat în funcția de băiat de partid Cu toate acestea, el doar semne de „“ nu „“? | Apoi, curiozitatea mea și a mers în sus și am vrut să știu domnul că, dacă el nu va participa la ceremonia în favoarea băieților, și nu sunt incluse în funcția de partea fetei, el a repetat casa du-te și în afară Vii tu? Au început să mă omoare în această privință, în timp ce nu am nici o vină. Acum, oamenii au ajuns să înțeleagă că motivul acestei neînțelegeri este de a refuza să vorbească cu copilul.       Unii oameni copil inteligent a explicat că doar Shaitanion dvs. ignorate ca membrii familiei sunt, dar din afară nu își poate permite | Deci, ori de câte ori faceți astfel de lucruri cu cineva, atunci va trebui să treceți printr-o astfel de situație.       Nu știu ce efect are această învățătură asupra copilului că a lăsat în totalitate lucrul diabolic. Acum devenise un copil bun. Toți copiii de acasă și vecinătatea sa de comportamentul rândul său, au fost fericiți | Uneori, copiii devin mai buni chiar și după ce au fost pedepsiți.


Mulțumesc web - gsirg.com
----------------------------------------------

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …