Skip to main content

[ B/82 ] Η μητέρα παίρνει την ευτυχία

web - gsirg.com

  Η μητέρα παίρνει την ευτυχία

       Η μητέρα λαμβάνει μια σειρά από επιτεύγματα Shivsadk προσομοίωσης Leila μύθο Bhagwati, όπως η δύναμη, την αφοσίωση και τη σωτηρία κλπ | Με την ανάγνωση της ιστορίας της μητέρας Leela, νέες διαστάσεις της εξουσίας είναι ανοιχτές. Αυτή είναι μια εμπειρία. Από την αρχή μόνο οι απόγονοι των μητέρων έχουν λάβει αυτή την εμπειρία και θα συνεχίσουν να τις λαμβάνουν ακόμη περισσότερο. Πιστεύεται από τους θιασώτες ότι δεν υπάρχει άλλη από τη φυσική θεραπεία για αυτό. Οι διεισδυτική άνθρωποι Durga να ακολουθήσουν το ιερό αφήγηση της Sptsti που η θρησκεία και οι οποίοι πρέπει να δούμε από την άποψη του μόνο εκείνα τα αβίαστα αλήθεια |

   Μάθημα του Durga Saptashati

        Η γνώση των θιασώτων των θιασώτων της μητέρας είναι ότι τα μέσα για την παραλαβή της εξουσίας της μητέρας μπορούν να επιτευχθούν μόνο με την ιερή απαγγελία της καθαρής αιτιολογίας του Durga Saptashati. Η προπαγάνδα αυτού του ιερού και ισχυρού πιστού δεν είναι μόνο στη γη αλλά και σε άλλους ανθρώπους. Τα μαθήματα και τα τελετουργικά αυτής της ιερής ιστορίας γίνονται στο κοινό για την εκπλήρωση διαφορετικών στόχων. Το κείμενό του καταστρέφει τα εμπόδια, ανακουφίζει τα εμπόδια και εγκαινιάζει. Ό, τι αιτών έχει το άγιο πνεύμα γεμίσει αυτό το κείμενο και να δίνει το δώρο της εξουσίας του, όπως και η ενατένιση της Μητέρας Θεάς, η μητέρα τους σταθερό | Αυτή η αλήθεια δεν είναι κρυμμένη από κανέναν. Δει αρκετές φορές και δοκιμαστεί επίσης, που είναι οι γονείς, Mahakala το θυμό του, Shankar Θεός απόλαυση Adishakti μητέρα δίνει καταπλήξει, η μητέρα του, μόλις η μητέρα του ζητώντας από την Vrdayini και να μας ενθουσιάσει |

  Η μητέρα της ελευθερίας είναι η μητέρα

     Το ανιδιοτελές Shankar Bhagwan δεν έχει επιτυχία στην εκτέλεση αυτών των απεγνωσμένων πράξεων, η μητέρα εκπληρώνει αυτό το καθήκον στην κλήση του κοινού άνδρα. Στην πραγματικότητα, η δόξα της αφοσίωσης είναι παράξενο που ο Mamtaamayi. Υπάρχει μια τέτοια πεποίθηση για αυτή τη μορφή μητέρας του Mamtaamy. Όλοι μπορούν να βιώσουν την εμπειρία και τα οφέλη της εξουσίας της μητέρας, αλλά η αφοσίωση δεν είναι εύκολη. Επειδή η αφοσίωση της μητέρας συναντά μόνο εκείνους των οποίων η καρδιά είναι καθαρή και εκλεπτυσμένη σκέψη. Η αφοσίωση των συμπληρώθηκε μητέρες αναζητεί τα πιο αγαπημένα παιδιά του, έτσι ώστε οι μητέρες δεν είναι μεταξύ των αιτούντων τον εαυτό τους και τις καρδιές τους γεμίζουν με μια αίσθηση του ιερού και του εσωτερικού εαυτού, δεν γίνονται διακρίσεις | Ο αιτητής που είναι αφιερωμένος στη μητέρα, δεν εισάγει διακρίσεις από το πρόσωπο του οποίου ο κάτοικος, η κάστα ή ο γιος ή κόρη οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Δίνει ευλογίες στους πιστούς του μόνο με την κλήση των πιστών.

    Χωρίς νομικό περιορισμό

      Η συμπονετική μητέρα ευλογεί όλους με την ευτυχία της. Με τη λήψη αυτού του ευεργετήματος, εξαλείφονται όλες οι περίπλοκες ρυθμίσεις του πιστού και η σκληρή δουλειά και οι ανίατες ασθένειες. Υπάρχουν πολλές τροποποιήσεις κάθε Θεού θεάς, υπάρχουν αμέτρητα όργανα και μια σαφής μέθοδος όλων είναι η μορφή της νομοθεσίας. Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κάποια ειδική μέθοδο δικαίου ή διαλογισμό για την επίτευξη της ευτυχίας του Shakti Mata. Η μητέρα παραιτείται από τη χάρη και την ευτυχία της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της σε ένα δώρο στους πιστούς, ξεπερνώντας το νόμο και τη νομοθεσία. Αν κάποιος έχει καλλιεργήσει τη μητέρα μέχρι πολλές γεννήσεις, τότε η υπέρτατη ταχύτητα επιτυγχάνεται με τη χάρη του πλάσματος. Παίρνει την ελευθερία. Για αυτό, δεν χρειάζεται να περιμένει πολλές γεννήσεις.

  Μνήμη και γνώση

       Όπως μας ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει ειδική νομοθεσία ή επιστήμη που απαιτούνται για να ευχαριστήσουν τον αδάμ Σακτί Ματά. Τότε τίθεται το ερώτημα, πώς να πάρει την ευτυχία της μητέρας. Γι 'αυτό, ο πιστός ή ο αναζητητής χρειάζεται την εμπειρία να θυμάται τα φυσικά ένστικτά του μόνο με τη μητέρα. Επειδή η μητέρα είναι η μητέρα όλου του κόσμου, και όλα τα πλάσματα του κόσμου είναι αγαπητά παιδιά του, έτσι μόνο για να ευχαριστήσει τη μητέρα να συνειδητοποιήσουμε τη μνήμη της καθαρής συνείδησης του είναι αρκετά | Επειδή αυτός ο κόσμος είναι η μητέρα και η μητέρα ποτέ δεν χάνει το παιδί της, πάντα ευημερία. Αυτός είναι ο λόγος που είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει την απελευθέρωση των παιδιών τους.

    Αλήθεια τριπλού τριγώνου

        Η Aditi Shakti είναι επίσης ο Δημιουργός και επίσης ο Δημιουργός. Όλα τα πλάσματα, οι δημιουργοί, οι δημιουργοί και οι δημιουργοί σε όλο τον κόσμο είναι όλοι μητέρες. Ξέρει όλα τα μυστικά κάθε σύμπαντος, επειδή όλες οι σχέσεις του κόσμου γεννιούνται από αυτόν. Δεχτεί ό, τι είναι και όπου και αν είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει νόμος ή επιστήμη για να τους δείξουμε, και όποια αποτελέσματα και αποτελέσματα έχουν, η μητέρα και η μητέρα όλων αυτών είναι ίδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αφοσιωμένοι ή οι αιτούντες εξοικειωμένοι με αυτό το γεγονός δεν εμπίπτουν σε καμία νομοθεσία. Μνημονεύει μόνο τη μονολιθική μάντρα "μητέρα" με καθαρό τέλος και πηγαίνει στο καταφύγιο του. Είναι αλήθεια ότι η μητέρα της δίνει τις προσφορές στο γιο που έρχεται στην προστασία, και δίνει την ευλογία της σωτηρίας, απαλλαγμένη από τα εμπόδια και τα εμπόδια του κόσμου.

        Ο Adipakti Mata είναι το μοναδικό μυστήριο στον κόσμο. Αυτή είναι η αρχή της θεάς Parvaditya, παγκόσμια δουλεία και σωτηρία. Το κοινό μπορεί να θυμάται μόνο το μητρικό μονολόγο της μητέρας, λαμβάνοντας τις προσφορές της ευτυχίας της, θυμίζοντας την ιερή καρδιά του σεβασμού, μπορεί να επιτύχει απελευθέρωση από αυτόν τον κόσμο.

   Iti shri

web - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …