Skip to main content

cult

web-gsirg.com


  cult


 Pământul nostru, pe care locuim, a fost construit acum aproape câțiva ani în urmă. Această perioadă poate fi numită "veșnic". După aceasta se apropie numărul de "Adikal". Religia antică a poporului țării noastre a fost "religia vedică". Din prima dată până în prezent în religia vedică mulți oameni de știință, salvie salvie și inteligent ei înșiși, care fiind în același timp în lume, și-a petrecut toată viața lui, dar el este ca viața lui, suntem mult în urmă timp să-l învețe Trebuie să respecte. Vederii înțelepți au folosit-o pentru a-și rafina viața înainte de a se angaja în munca filantropică. Pentru aceasta el obișnuia să îndeplinească diferite tipuri de funcții religioase. Prin completarea acestor ritualuri și ritualuri religioase, acești oameni obișnuiau să ajungă la împlinire. Pentru a obține plinătatea vieții, obișnuia să facă multe feluri de activități în viață. În aceste activități religioase este foarte important să știm ce înseamnă "închinare" fiecărui căutător.


  Înțeles worship


 Dacă închinarea este înțeleasă literal, atunci acest cuvânt este compus din cuvintele "sub" și "asana". Sub înseamnă aproape, iar asana înseamnă scaune. Prin coincidența ambelor cuvinte, se manifestă semnificația "a se apropia" sau a "a sta lângă". Așa cum căldura așezată lângă foc este fierbinte și este bine cunoscut să fii rece stând lângă gheață. În mod similar, dacă se atinge apropierea puterilor divine, atunci proprietățile acestor puteri divine sunt posibile în interiorul persoanei.


 Includerea calităților divine


 Când un Sage-Muni sau căutător venera un om divin. În acel moment își primesc faima. Această secvență de succes continuă continuu în următoarele momente ale vieții. După preluarea prezența puterilor divine, căutătorul a cuprins cele mai înalte puteri, sunt căutătorii proprietăților lor merg în beneficiul ca doar pentru a ajunge la fluxul de curent atunci când conectat cablurile electrice de la transformator devine inevitabilă . Ditto dacă a dobândit prezența puteri divine, atunci persoana este în viața calitățile divine ale zeului cu încorporarea posibilă precum și la auto-ocuparea forței de muncă poate fi posibil | Auto-ocuparea forței de muncă


 Sagetul vedic Muni de Adikal considera stima de sine ca punct culminant al vietii umane. Așadar, pentru a-și atinge succesul, el a folosit diferite tipuri de acte religioase. Ei obișnuiau să recită cântarea, închinarea în meditație, căutarea de închinare, închinarea în meditație, închinarea și yoga. El obișnuia să creadă că, în multe moduri diferite, va reuși să obțină succes în viața sa. Ideea lui a fost că aceasta este calea prin care oamenii își pot atinge scopurile numai prin urmărirea lor. De aceea obișnuia să facă aceste sarcini într-un sens dedicat.


  Scopul auto-promovării


 Când căutătorii din viața lor au avut succes în obținerea succesului în auto-promovare. Numai atunci personalitatea sa a inclus calități superioare. În scopul lor de auto-ajutor a fost pur și simplu nu a interviu Dumnezeu Tatăl, dar, de asemenea, la dezvoltarea diferitelor cele mai bune calități umane în personalitatea sa-l | Acești înțelepți este cel mai simplu mod de a închinării atinge succesul în viața ta, ținând în viață cele mai bune calități umane ale oamenilor obișnuiți au fost învățați faptele |


  Dumnezeul fiecărei mantre


 În religia Vedică, 33 de tipuri de zei [cabană] sunt considerate zei. Diferite mantre vedice sunt prescrise pentru fiecare zeu în cântările vedice. Ca Gayatri mama lui Adi Shakti, Gayatri Mantra este Lordul Savita [Sun]. În mod similar, mantra fiecărei zeități este, de asemenea, determinată. Atunci când un solicitant de mame cult din Gayatri, atunci devine viața încorporată de raze invizibile, căutător de soare, ceea ce întărește sufletele solicitantului, și promovează forța de viață | Efectul său este acela că omul începe să meargă pe calea adevărată și devine urmașul purității și luminozității. În mod similar, prin închinarea unei zeități de către anumite mantre, căutătorul primește diferite tipuri de puteri fără precedent. Prin care se dezvoltă vitalitatea în ea, și urmează puritatea și intensitatea.


  Cred că înțelegând articolul de mai sus, trebuie să fiți familiarizați cu importanța închinării. Va fi o experiență minunată de a ști că continuarea de a se închina oricui este cel mai bun mod de auto-îmbunătățire.


 Iti shri                                     web = gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…