Skip to main content

[ f/10 ] Mama este ca un zeu

web - gsirg.com


 Mama este ca un zeu


 Conform textelor noastre religioase, sufletul este nemuritor. Sufletul nu poate fi șters în nici un fel. În acest sens, subiectul atent al zilei este că există o legătură între suflet și divin. Conform credințelor noastre religioase, relația dintre Dumnezeu și Spirit este ca un fiu și o mamă. Modul în care un fiu găsește supraviețuire și dezvoltare în pântecele mamei sale. În mod similar, germinarea noastră de germinare, creștere și existență a totului se face numai de Dumnezeu. Fiecare formă a fiecărui suflet viu este ca valurile oceanului aceluiași Dumnezeu și asemenea valurilor. Se află în a fi sub influența înflorire sufletului divin, florile și păstrează înflorit |


  Intensități în relații


 Modul în care fiecare mamă din această lume are o legătură profundă cu fiul ei. În același mod, relația dintre o ființă vie a unei ființe vii este de asemenea de la Dumnezeu. În forma unui om vaste, Dumnezeu este considerat egal cu mama noastră. Modul în care mama are o legătură emoțională cu fiul ei, aceeași relație este făcută și de Dumnezeu.


 Concentrație și generalitate dense Dinamica emoției și a generalității ia forma lui Mamta. Modul în care este iubitor se reduce la Sawan o mama a fost îmbulzeau în inima Banerjee, fiul, intimitate și păstrează legături puternice de afecțiune. În mod similar, această Maică a iubirii divine este întotdeauna dornică să-și captureze iubirea pe suflet. Aceasta dă viața sufletului în întregime. Prin care continuă să se dezvolte constant. Această iubire a lui Dumnezeu nu dispare niciodată, dar sufletul continuă.


  Continuă iubirea și cultivarea și relația emoției


 Proprietățile de mai sus sunt întotdeauna întrerupte între mamă și fiu. Acesta este motivul pentru care relațiile biologice sunt întotdeauna puternice în ambele. În consecință, relațiile dintre Dumnezeu și Spiritualitate sunt, de asemenea, legate între ele printr-o comunitate puternică. Dacă Dumnezeu simte că a dat totul sufletului. Chiar dacă se întâmplă ceva cu restul, el este, de asemenea, gata întotdeauna să-i dea fără rezerve sau ascunderea. În cazul în care există o deficiență de emoție în relații, se pare a fi un pic prea par să sufere existența intolerabilă. Pentru care rezolvă în mod rezonabil că încearcă să păstreze fericit, Spirit a luat propriile sale suferințe de orice fel.


  Minunată senzație


 Când o mamă dă naștere copilului ei. În acel moment este o experiență minunată. El simte că o parte a corpului său a ieșit, de asemenea. În mod similar, atunci când o persoană intră în corp, divinul este o experiență minunată. Aceste fibre subtile și simțurile microscopice ale simțurilor sunt conectate una cu cealaltă ferm. Nu există niciun efect asupra timpului, locației, vitezei și statutului. Pentru că există o concentrare profundă a emoțiilor și a simpatiei. Nu se poate face perete separator și separator între cele două, deoarece ambele nu sunt aceleași și sunt identice. În acest fel, este imposibil să se facă distincție între cele două.


  Dumnezeu nu este inferior inimii


 Modul în care fiecare creatură are o mulțime de ocazii și plăcere în viața sa. În mod similar, Dumnezeu oferă și această ocazie lui Jivatma. Dacă există vreun obstrucție în el, atunci suntem motivul pentru el. Ceva este deranjat de noi, ceea ce duce la suferință, mizerie și probleme în viață.


  Dar nu există duritate în interiorul lui Dumnezeu, prin urmare, atunci când entitatea vie din interiorul nostru îl cheamă pe Dumnezeu ca mamă și mamă. Apoi sufletul se încurcă în lupta pentru pierderea suferinței ei și pentru a-și depăși durerea. Tipul de apeluri către fiul mamei sale suferă de disconfort al mamei încercați răpirea lor, la fel ca și apelul la sufletul individual în organism atunci când Dumnezeu încearcă el toată durerea ei ia, ceea ce face viitorul fericit dă.


 Iti shri


 web - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …