Skip to main content

[ j/8 ] Κάλιο

web - gsirg.com


  Κάλιο


 Είναι γνωστό σε όλους ότι η τελευταία φάση της ζωής, δηλαδή η γήρανση, είναι μια φυσική διαδικασία. Όταν το σώμα είναι γεμάτο, όλες οι αισθήσεις και τα όργανα του ατόμου γίνονται αδύναμα. Κάθε άτομο έχει μια μακρά εμπειρία ολόκληρης της ζωής του. Στην ηλικία το σώμα του ανθρώπου γίνεται αδύναμο, αλλά το μυαλό του δεν γίνεται ποτέ αδύναμο. Επειδή δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το μυαλό του ατόμου. Επομένως, το μυαλό παραμένει πάντα νέος. Με άλλα λόγια μπορεί επίσης να καταλάβει ότι η επίδραση του χρόνου στο μυαλό δεν επηρεάζεται ποτέ.


  Άπειρες επιθυμίες του νου


 Κάθε άνθρωπος διατηρεί πολλές επιθυμίες στη ζωή του και είναι πάντα συνδεδεμένος με αυτόν για την εκπλήρωσή του. Αλλά οι επιθυμίες του μόνο και μόνο μετά το θάνατό του τον αφήνουν. Πολλές τέτοιες επιθυμίες περιλαμβάνουν επίσης τη λίμπιντο. Κάθε άτομο θέλει να μείνει συνδεδεμένο με την ευχαρίστηση και την περιουσία, καθώς και τη λίμπιντο στη ζωή τους. Λοιπόν, ακόμη και μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών του ακινήτου ή όχι, λίμπιντο του ατόμου δεν τελειώνει ποτέ | Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και στο τέταρτο έτος της ηλικίας του, δεν μένει μακριά από τη σεξουαλική του επιθυμία. Αν και αυτό δεν είναι το ασθενέστερο μέρος της ηλικίας, και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες του συζύγου σας, ακόμα κι αν ζει να εκπληρώσει τις σεξουαλικές τους επιθυμίες θα πρέπει να προσπαθήσει | Σήμερα θα σας πούμε ένα φάρμακο με το οποίο οι ηλικιωμένοι μπορούν επίσης να εκπληρώσουν τη λίμπιντο του συζύγου τους. Από αυτό το φάρμακο, η νεολαία μπορεί επίσης να ωφεληθεί, της οποίας η δουλειά έχει εξασθενήσει σε οποιαδήποτε ηλικία.


 Φάρμακα


 Για να γίνει αυτό το φάρμακο, ένα άτομο χρειάζεται μια μηλιά της Ακακίας. Το Babul είναι επίσης γνωστό ως kekkar στο Punjabi. Είναι ένα ψευδώνυμο, εξαιτίας του οποίου δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί αυτό το δέντρο. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι χρειάζεται να περιμένουν πολύ για τις πρώτες φασόλια, επειδή μπορεί να βρει κατάλληλο όσπρια για το φάρμακο μετά από σχεδόν 9 μήνες μετά την ανθοφορία |


  Φαρμακοτεχνική μορφή


 Εάν θέλετε να κάνετε αυτό το φάρμακο, τότε θα χρειαστεί να πάρετε ένα ύφασμα khadi από ένα κατάστημα Khadi. Τώρα ας επιλέξουμε κάποιον σε ένα μοναχικό δωμάτιο όπου κανείς άλλος δεν πηγαίνει. Σε εκείνο το δωμάτιο, αφήστε τους τέσσερις ξύλινους γόμφους να εισέλθουν στο έδαφος σε ίση απόσταση. Το ανώτερο άκρο των κοιλοτήτων πρέπει να είναι πολύ πάνω από το έδαφος. Τώρα, τεντώστε το ύφασμα khadi σαν καλαμάκια με αυτά τα τέσσερα δοχεία. Μετά από αυτό, το kekar έφερε τέτοια φασόλια ότι οι σπόροι δεν μαγειρεύονται αυτή τη στιγμή. Η απαλότητα αυτών των φασολιών με κυλίνδρους θα τα μαλακώσει. Τώρα, πάρτε μια μικρή ποσότητα από αυτό και αρχίστε να στάζει στα στελέχη των khadi sticks, τα οποία είναι γεμάτα με σκληρά χέρια. Με τον ίδιο τρόπο, ο φασόλι έφερε τα φασόλια καθημερινά, και ο χυμός τους έπεσε στο χάρτινο ύφασμα που κηλιδώθηκε με ξίδι. Μετά από λίγες μέρες, στο ύφασμα khadi θα γίνει ένα ξηρό παχύ στρώμα χυμού και θα το κρατήσει ζωντανό. Αυτό είναι το κατάλληλο φάρμακο.


  Μέθοδος πειράματος


 Απαιτεί τη χρήση εκείνο το πρωί το γάλα μετά από όλες τις συνήθεις δράσεις, περίπου μισό λίτρο εγχώριων αγελάδων βραστά | Μετά από αυτό, μετά από ζεστή θερμότητα, προσθέστε φάρμακα 1 τετραγωνικών μέτρων στο πηγαδάκι του γάλακτος. Όταν το φάρμακο βρίσκεται πλήρως στο γάλα, πιείτε το χλιαρό. Αυτό το πείραμα πρέπει να γίνει για περίπου 3 μήνες.


 Προφυλάξεις


 Πριν από την έναρξη του φαρμάκου, ο ασθενής θα πρέπει να θεραπεύσει το στομάχι του και τη δυσκοιλιότητα. Η πρόσληψη κατά τη διάρκεια της ιατρικής ο ασθενής πρέπει να συμμορφώνονται με την αγαμία, θα πρέπει να μείνετε μακριά από το βρώμικο και ερωτικές σκέψεις και τις υπόθεση της | Μαρινάρετε αυτή τη στιγμή, η πρόσληψη κόκκινο πιπέρι, και μπαγιάτικο φαγητό, πλούσιο φαγητό και μελάσα, κλπ γίνονται από το πετρέλαιο απαγορεύονται απολύτως | Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τρώνε πολλά γάλα ghee και γιαούρτι και γαλακτοκομικά προϊόντα. Μετά από 50 λεπτά της χρήσης ναρκωτικών μπορεί να είναι το πρωινό ή το έφαγε, ενώ βουητό μείγμα βράζει σε σταφίδες ή σταφίδες, Cuhare, γλυκά και άλλα φρούτα με γάλα για πρωινό | Φάτε ελαφριά γεύματα καθημερινά και τρώτε μόνο λεπτά δέρματα το βράδυ.


  φορές τα ναρκωτικά οι ηλικιωμένοι είναι πλήρης και δύναμη αδυνατισμένα νεολαίας θα επιτευχθεί το ίδιο εργατικό δυναμικό των νέων 20 ετών στο εσωτερικό, και θα πετύχει την οικογενειακή του ζωή | Οι συζύγους των ανδρών που δεν είναι ικανοποιημένοι με τη λίμπιντο των ανδρών τους, έχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό τους, μερικές φορές ακόμη και διαζύγια. Με αυτό το φάρμακο, ο άνθρωπος θα ξεφορτωθεί αυτά τα προβλήματα στο μέλλον, και η ζωή του θα είναι και πάλι ευτυχισμένη με την ευτυχία.


 Jai Ayurveda                                  web - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…