Skip to main content

[ j/9 ] Toți fac oameni de droguri din forța de muncă

web - gsirg.com


  Toți fac oameni de droguri din forța de muncă


 Este cunoscut tuturor că ultima fază a vieții, adică bătrânețea, este un proces fizic. Când corpul este plin, toate simțurile și organele persoanei devin slabe. Fiecare persoană are o lungă experiență a întregii sale vieți. În vârstă, corpul omului devine slab, dar mintea lui nu devine niciodată slabă. Deoarece nu există limită de vârstă pentru mintea persoanei. Prin urmare, mintea rămâne întotdeauna tânără. Cu alte cuvinte, el poate înțelege de asemenea că efectul timpului asupra minții nu este niciodată afectat.


  Dorințele infinite ale minții


 Fiecare persoană își păstrează multe dorințe în viața sa, și el este de asemenea atașat de el pentru întreaga sa viață. Dar dorințele lui numai și după moartea lui îl părăsesc. Multe dintre aceste dorințe includ și libidoul. Fiecare persoană dorește să rămână în legătură cu plăcerea și proprietatea, precum și cu libidoul în viața lor. Chiar și după împlinirea dorințelor și dorințelor proprietății sau a lipsei libidoului, libidoul persoanei nu se termină niciodată. Acesta este motivul pentru care, chiar și în al patrulea an de vârstă, nu se oprește de dorința sa sexuală. Deși toate organele sale sunt slabe la această vârstă și nu este capabil să-și îndeplinească dorințele soțului său, totuși încă se luptă să-și îndeplinească dorința sexuală. Astăzi vă vom spune un medicament prin care bătrânii pot îndeplini și libidoul soțului / soției lor. De la acest medicament, tinerii pot beneficia, de asemenea, a cărui putere de lucru a slăbit la orice vârstă.


 Droguri


 Pentru a face acest medicament, o persoană are nevoie de un măr de salcâm. Babul este, de asemenea, cunoscut ca un kekkar în Punjabi. Este o porecla, din cauza căreia nu este dificil să identificăm acest copac. Poate fi necesar ca fasolea sa brută să aștepte mult timp, deoarece poate obține o fasole adecvată timp de aproximativ 9 luni după medicamentele pentru înflorire.


  Formulare de droguri


 Dacă doriți să faceți acest medicament, atunci va trebui să obțineți o bucată de khadi de la un magazin Khadi. Acum hai să alegem pe cineva într-o cameră singuratică unde nimeni nu merge. În acea cameră, lăsați cele patru cârlige de lemn să pătrundă la sol la o distanță egală. Capătul superior al carierei ar trebui să fie mult peste pământ. Acum, întindeți pânza de khadi ca niște paie cu aceste patru vase. După aceasta, kekarul a adus astfel de boabe că semințele nu sunt gătite chiar acum. Ameliorarea acestor fasole cu cilindri îi va înmuia. Acum, luați o cantitate mică din ea și începeți să picurați pe tulpinile de bastoane khadi, care sunt pline cu mâini tari. În același mod, fasolea a adus fasolea în fiecare zi, iar sucul lor se dădea pe țesătura colorată de khadi. După câteva zile, pe țesătura khadi va deveni un strat gros de suc uscat și îl va menține în viață. Acesta este medicamentul potrivit.


  Metoda experimentului


 Experimentatorul ar trebui să se trezească dimineața după ce a făcut toate acțiunile de rutină, aproximativ jumătate de litru de lapte de vacă fiert. După aceea, după căldură călduță, adăugați medicamente pătrate de 1 inch în fântâna de lapte. Când medicamentul este găsit în totalitate în lapte, beți-l cu căldură. Acest experiment ar trebui să se facă timp de aproximativ 3 luni.


 Măsuri de precauție


 Înainte de a începe tratamentul, pacientul trebuie să-i vindece stomacul și constipația. Admisie în timpul medicamentului, pacientul trebuie să adere la celibat, el ar trebui să stea departe de gânduri murdare și erotice și aventura ei | Marinata în acest moment, aportul de ardei roșu și alimente stătut, alimente bogate, și melasă, etc realizate din ulei sunt absolut interzise | În această perioadă, mâncați o mulțime de lapte ghee și iaurt și produse lactate. După 50 de minute de abuz de droguri pot fi micul dejun sau mâncat în timp ce fredona se amestecă cu punct de fierbere în stafide sau coacaze, Cuhare, bomboane și alte fructe cu lapte pentru micul dejun | Mananca mese usoare zilnic, si mancati doar piele subtire in seara.


  ori de droguri în vârstă este completă și puterea vlăguit de tineret va atinge aceeași forță de muncă de tineri de 20 de ani în interiorul, și va reuși viața de familie | soții bărbați care nu satisfac libidoul oamenilor, ele sunt setate să ia în considerare un număr în minte, este, uneori, chiar a condus la divorț | Omul de a lua acest medicament va scapa de aceste probleme care apar în viitor și va fi improscat cu fericire în viața lui |


 Jai Ayurvedaweb - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…