Skip to main content

[ k/8 ] Εργασία και καθήκον

web - gsirg.com


 Εργασία και καθήκον


 Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι ανδρών σε αυτόν τον κόσμο. Τα πρώτα και τα κορυφαία μέρη θεωρούνται τα καλύτερα άτομα. Στη συνέχεια, υπάρχουν άτομα μέτριας και χαμηλής φύσης αντίστοιχα. Εκτός από τη ζωή μας σε αυτόν τον κόσμο, παραμένει μια βαθιά σχέση με τις δύο παραπάνω λέξεις [κάρμα και καθήκοντα]. Αυτή η σχέση κάθε ανθρώπινου όντος δεν είναι από σήμερα αλλά από την αιωνιότητα και θα συνεχίσει να γίνεται για αιωνιότητα, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν.


  Εργασία και φρούτα


 Κάθε ζωντανό όντας σε αυτόν τον κόσμο συνδέεται με το κάρμα. Χωρίς να κάνουμε κάρμα, κανείς δεν μπορεί να ζήσει στον κόσμο. Εάν κάποιος το θέλει, αν δεν κάνει οποιαδήποτε εργασία τότε είναι αδύνατο να το πράξει. Καθώς ένα πλάσμα κάνει τέτοιες πράξεις, παίρνει τους ίδιους καρπούς επίσης. Εάν κάνετε κακές πράξεις, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κακά αποτελέσματα, και κάνοντας καλές πράξεις οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Εάν κάποιος σκέφτεται ότι δεν θα κάνει κάρμα, θα κάνει μόνο ανάπαυση, αυτό είναι το μόνο λάθος του, γιατί η ανάπαυση είναι επίσης ένα είδος δουλειάς. Εάν βλέπετε αυτό το κριτήριο, τότε κανένα πλάσμα δεν είναι ελεύθερο κάρμα.


  Δασμός


 Παρόλο που το πλάσμα που ήρθε στον κόσμο δουλεύει διαφορετικά, αλλά θεωρεί ότι τα καθήκοντα αυτά εκπληρώνουν την υποχρέωσή του ή την εκπληρώνει, τότε το κάρμα του δεσμεύεται από το δικό του καθήκον. Το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι το άτομο δεν τον ξεφορτώνει χωρίς να κάνει το έργο του. Αυτή η συρροή του κάρμα και των καθηκόντων καθιστά τον άνθρωπο έναν άνθρωπο, ως αποτέλεσμα, ανταμείβεται με βραβεία στη ζωή του.


  Ελευθερία δράσης


 Όπως γνωρίζουμε ότι το κάρμα συμβαίνει συνεχώς με κάθε άνθρωπο. Κάθε πλάσμα είναι ελεύθερο να κάνει το κάρμα του και έχει επίσης το δικαίωμα να καθορίσει την κατεύθυνση των πράξεών του. Είτε η ενέργεια γίνεται σε θετική κατεύθυνση είτε σε καταστρεπτική κατεύθυνση, εξαρτάται από το πλάσμα. Επειδή ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει κάρμα. Εξαρτάται μόνο από την επιλογή του, αλλά αν ένα πλάσμα θέλει να πάρει την εθελοντική του δράση, σύμφωνα με την επιθυμία του, δεν είναι δυνατόν. Επειδή ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει πράξεις, αλλά στα αποτελέσματά του δεν έχει επιλογή επιλογής.


  Ο Θεός του κάρμα


 Το Κάρμα μπορεί να απελευθερώσει ένα άτομο και μπορεί να τον συνδέσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε πλάσμα λαμβάνει τα φρούτα του σύμφωνα με τις πράξεις του. Ο δημιουργός του καρπού είναι ο ευεργέτης του καρπού, τον οποίο αποκαλούμε Θεό ή Θεό. Αν ειπωθεί σίγουρα, δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα ή παρέμβαση οποιουδήποτε προσώπου, των καρχαριών του. Αυτός είναι ο λόγος που το αποτέλεσμα κακών πράξεων είναι καλό και το αποτέλεσμα καλών πράξεων είναι καλό για το πλάσμα. Σύμφωνα με το δικό τους κάρμα, κάθε πλάσμα πρέπει να υποφέρει από τους καρπούς αυτών των δύο ειδών φρούτων. Κάθε πρόσωπο σχετίζεται επίσης με τα καθήκοντά του. Είναι παγκόσμια αλήθεια ότι ένα άτομο δεν μπορεί να δεσμευτεί με το κάρμα, ούτε το κάνει. Αντίθετα, το καθήκον συνδέει πάντα το άτομο. Ένα πρόσωπο που εκπληρώνει το καθήκον δεν είναι ποτέ εντελώς ανεξάρτητο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που έχουν υπερηφάνεια, γίνονται ασκητικοί ή ξένοι. Θα θυσιάσουν πρώτα τα καθήκοντά τους, μετά από τα οποία θα κάνουν οποιαδήποτε δουλειά. Κάθε άνθρωπος που κάνει κάρμα σε αυτόν τον κόσμο εξετάζεται από τέσσερα πράγματα, από τη σοφία του, από ταπεινοφροσύνη, συνολικά και από την εργασία. Σε αυτά τα τέσσερα κριτήρια, οι πράξεις και οι καρποί του κάθε ατόμου καθορίζονται επίσης. Ανεξάρτητα από την επίδραση κάποιου είδους karmas και όποια και αν είναι η έκβαση των αποτελεσμάτων τους, εκείνοι που παραμένουν ανυπόμονοι είναι μόνο οι ασκητές ή οι κληρονόμοι. Διότι, ενώ κάνει το κάρμα, γίνεται αδιάφορος στα καθήκοντά του επηρεάζοντάς τον από την παραίτηση ή τη συγχώρεση. Δεν έχουν καθήκοντα προς αυτόν τον κόσμο. Με την προσομοίωση των παραπάνω, έχουν μια κατανόηση ότι είναι ένας "ελεύθερος άνθρωπος". Με αυτόν τον τρόπο, η σκέψη του γίνεται τέτοια που δεν έχει σημασία τι κάνει ή δεν κάνει, τίποτα δεν θα συμβεί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται ποτέ αυτό. Η ιδέα του είναι τέτοια ώστε αν δεν κάνει τίποτα, τίποτα στον κόσμο δεν θα συμβεί. Η σκέψη τους δεν έχει νόημα.


  Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι τόσο σοβαρός όσο και μη δοκιμασμένος ενώ κάνει κάρμα. Όταν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία, τότε θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα στη δουλειά τους. Αν έχουν την εξουσία να κάνουν οποιαδήποτε εργασία, θα πρέπει να αρχίσουν να εργάζονται με απόλυτη αφοσίωση και επιμονή. Αντίθετα, αν η εργασία είναι εκτός ισχύος, τότε θα πρέπει να γιορτάζεται για την απόλαυσή της και να είναι ευτυχισμένη.


  Είναι προς όφελος όλων των ανθρώπων ότι θα βελτιώσει την ταχύτητα των πράξεών του και δεν θα μπλέκονται στο σκουπίδια των περιττών καθηκόντων. Κάθε άτομο πρέπει να κάνει το καθήκον του, ενώ ακολουθεί τα απαραίτητα καθήκοντα στη ζωή.


 Iti shriweb - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…