Skip to main content

[ k/9 ] Informarea și prevenirea leproziilor

web - gsirg.com


  Informarea și prevenirea leproziilor


 Aceasta este o boală dezgustătoare. În această boală, părțile corpului corpului încep să se topească. Boala pare a obține urât mirositoare puroi din organele afectate, treptat, începe să se dezghețe care curge o parte topită a unui pacient | La punctul culminant al bolii, organele dispar treptat sau dispar din corp. Din cauza căruia nici o altă persoană nu se va trezi sau nu o bea. În afară de aceasta, el, de asemenea, nu dorește să aibă nicio legătură cu pacientul. Cu alte cuvinte, dacă vi se spune, oamenii văd un astfel de pacient cu ură. Aceasta boala a pacientului găsi ei înșiși mă urî, uneori, pare a fi ideea de a comite suicid după care suferă de boală |


  Faceți orice lepra pudră


 Pacientul bolnav ar trebui să ia această pulbere pentru a scăpa de boala sa. Pentru aceasta, pacientul trebuie să colecteze semințele copacului numit alum. Valoarea acestor semințe ar trebui să fie de aproximativ un 2 kg, apoi să ia curățenia lor, așa că du-te afară era murdărie, etc pe ele | Acum, jumătate din cantitatea de semințe care dau 1 kg semințe, înmuiate în apă de aproximativ 12 până la 13 kg | Aceste semințe până la 7 zile arunca continuu aceleași fecale de filtrare sunt semințe în apă după înmuiere în apă și apă în condiții de siguranță | Gatiti restul de 1 kg de seminte si faceti o pulbere zdrobitoare.


  Metoda consumului


 Unii mânca bea fără pulbere de 10 grame dimineața, după care se ocupă cu acțiuni continue, completați gura | După aceasta, luați 50 de grame de apă din semințe de sus și, de asemenea, hrăniți praful consumându-l. Utilizarea continuă de 20 până la 22 de zile de la această pulbere va fi oprit după topirea organelor pacientului, iar boala va, de asemenea rădăcină | Această soluție simplă este văzută, dar cu efectul ei are puterea de a distruge boala.


  Mâncarea pentru pacient


 În timpul tratamentului, pacientul trebuie să ia o masă foarte simplă. Folosiți numai gram gram de gram gram și ghee de vaca indigenă. Utilizarea ghee-ului de legume, vândută pe piețe, este absolut interzisă. Pacientul trebuie să oprească folosirea integrală a sării. Ar trebui să mănânce numai făină de gram și ghee timp de aproximativ 25 de zile.


  Tratament complementar


 Principalul tratament pentru aceasta boala este de a elimina boala, Panhu Dacă există în acest supliment pentru a trata de droguri utiliza munca cu ușurință pe dezrădăcinarea bolii luata prea |


  Pacientul ar trebui să vină să comercializeze semințele de aproximativ 50 de grame de ridiche, și pregătiți-vă pentru a lipi împreună pisa un pic de trestie de oțet pur | Această lucrare ar trebui făcută seara. După 2 ore de preparare, drojdia se va ridica. Strângeți acum petele cu o cârpă și puneți drojdia pe cicatrici. Curând după ce dormi, du-te la culcare. Prin utilizarea continuă, boala pacientului se termină confortabil.


   Lepra este un tip de boală dezgustătoare, de asemenea, este, și boala mai rău, care a distrus frumusețea pacientului | Petele sale cresc zi de zi. Prin urmare, tratamentul acestei boli poate fi vindecat ușor dacă este tratat numai în stadiile incipiente. Atins ecstasy lor a fost boala poate fi vindecată foarte dificil, nu are efectul medicamentelor asupra condițiilor care ferocitate, sau este o lungă perioadă de timp | De aceea, pacientul și prietenii lui ar trebui să aibă grijă de această boală imediat după diagnosticarea bolii.


 Jai Ayurveda                                    web - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…