Skip to main content

[ l/9 ] Munca și datoria

web - gsirg.com


 Munca și datoria


 Există trei tipuri principale de oameni în această lume. Primele și primele locuri sunt considerate ca fiind cei mai buni. Apoi, există bărbați de natură moderată și scăzută, respectiv. În afară de a trăi viețile noastre în această lume, rămâne o relație profundă cu cele două cuvinte de mai sus [karma și îndatoririle]. Alianța nu este astăzi de fiecare ființă umană, dar și-a făcut din timpuri imemoriale, și va continua până în eternitate, este o creatură nu poate fugi |


  Lucru și fructe


 Fiecare ființă vie în această lume este asociată cu karma. Fără a face karma, nimeni nu poate trăi în lume. Dacă cineva dorește asta, dacă nu face nimic, atunci este imposibil să o facă. Fiindcă o făptură face astfel de fapte, el obține și aceleași fructe. Dacă faci fapte rele, atunci aceasta va avea ca rezultat rezultate proaste, iar faptele bune vor avea rezultate bune. Dacă cineva crede că el se va odihni și nu funcționează, este acțiunea unui tip de odihnă, deoarece acesta este doar atunci când un fel, | Dacă vedeți acest criteriu, atunci nici o creatură nu este liberă de karma.


  taxă


 Dar apoi a venit ființele Mondiale acționează ca, dar sarcinile pe care o înțelege caters înțeleagă obligația lor, sau trebuie să se facă, atunci când este o legătură lui karma prin datoria | Rezultatul este că persoana nu scapă de el fără să-și facă munca. Acesta combină acțiunea și datoria, omul face supraomenească, având ca rezultat ea păstrează recompensarea premii în viața ta |


  Libertatea de acțiune


 După cum știm că karma se întâmplă continuu cu fiecare persoană. Fiecare creatură este liberă să-și facă karma și are, de asemenea, dreptul de a determina direcția acțiunilor sale. Dacă acțiunea se face într-o direcție pozitivă sau într-o direcție distructivă, depinde de creatură. Pentru că omul este liber să facă karma. Depinde doar de selecția sa, dar dacă o creatură dorește să obțină efectul voluntar, după dorința sa, nu este posibil. Pentru că omul este liber să facă fapte, dar în rezultatele sale nu are de ales.


  Dumnezeu de karma


 Karma poate elibera o persoană și o poate lega. Iată de ce fiecare creatură își primește roadele după faptele sale. Creatorul fructului este binefăcătorul fructului, pe care-l numim Dumnezeu sau Dumnezeu. Dacă se spune cu certitudine, nu există nici un drept sau interferență a oricărei persoane, a fructelor sale de karma. Acesta este motivul pentru care rezultatul faptelor rele este bun și rezultatul faptelor bune este bun pentru creatură. Conform propriei lor karmice, fiecare creatură trebuie să sufere fructele acestor două feluri de fructe. Fiecare persoană este, de asemenea, legată de îndatoririle sale. Este adevărat universal că o persoană nu poate fi legată de karma, nici nu o face. Dimpotrivă, datoria se leagă întotdeauna de persoană. O persoană care îndeplinește datoria nu este niciodată complet independentă. Acesta este motivul pentru care acei oameni care s-au mândrit, devin asceți sau străini. Își sacrifică mai întâi îndatoririle, după care fac orice lucru. Fiecare om care face karma în această lume este examinat de patru lucruri, prin înțelepciunea lui, prin umilință, totală și prin muncă. Pe aceste patru criterii, faptele și fructele fiecărei persoane sunt de asemenea determinate. Oricum, dacă rezultatul acțiunilor de orice fel, și poate face, de asemenea, astfel de rezultate, ei sunt doar călugări sau care trăiesc apatică indiferenți | Pentru că, în timp ce face karma, el devine indiferent față de îndatoririle sale, fiind afectat de sanyas sau zeitate. Ei nu au nici o datorie față de această lume. Prin simularea celor de mai sus, ei au o înțelegere de a fi un "om liber". În așa fel, gândirea lui devine astfel încât, indiferent de ceea ce face sau nu, nimic nu se va întâmpla. Acești oameni nu se gândesc niciodată la acest lucru. Ideea lui este că, dacă nu face nimic, nimic din lume nu se va întâmpla. Gândirea lor este lipsită de sens.


  Fiecare persoană ar trebui să fie atât gravă, cât și netestată în timp ce face karma. Când poate face orice sarcină, atunci trebuie să existe o gravitate de a lucra în ele. Dacă au puterea de a face orice lucrare, ei ar trebui să înceapă să facă acea muncă cu dedicare și perseverență completă. Dimpotrivă, dacă lucrarea este în afara puterii, atunci ar trebui să fie sărbătorită pentru bucuria ei și să fii fericită.


  Îmbunătățirea viteza fiecărui individ pe care el urmărește aceleași interese în, și să se implice în taxe inutile pentru condiții dificile | Fiecare persoană ar trebui să-și îndeplinească datoria în timp ce își îndeplinește îndatoririle necesare în viață.


 Iti shriweb - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…