Skip to main content

[ r/9 ] Religie; Această lume este un miraj

web - gsirg.com

Religie; Această lume este un miraj


 Această lume este privită ca o mică compoziție în întregul univers, atracția este a mea. Această lume se atrage pe fiecare ființă umană care locuiește aici, adică continuă să se îndrepte spre ea. Atracția lumii nu are sfârșit, dacă vi se solicită să introduceți-l sălășluiește în aspirația, dorința, dorința de poftă și alte | Cu cât mai multe aspirații și dorințe vor fi în mintea umană, cu atât mai multă atracție față de lume va fi. În ciuda tuturor această lume nu este atât a fost nimeni, nici să fie orice, pentru că este realitatea virtuală, precum și realizarea de camere virtuale | Acesta este motivul pentru care este atât de adevărat că cineva a găsit fericirea aici și nici nu o va obține.


  Diversitatea în atracțiile lumii


 Fiecare ființă umană are o fascinație profundă față de lume și poate fi o varietate de atracții, cum ar fi atracția bogăției. Această lume este centrul de atracție a banilor pentru cei care doresc să obțină banii. Multe creaturi din această lume fac multe încercări pentru a-și îndeplini dorința de a obține bogăție. Cubul fiecărui om are, de asemenea, dorințe diferite. Cineva ar trebui să aibă bani pentru a putea cumpăra bijuterii și obiecte de valoare. Prin păstrarea vieții sale pline de lux și splendoare. Unii bărbați doresc bani pentru împlinirea diferitelor tipuri de programe, de dragul oricărui gust, iar unii solicită bani pentru a îndeplini alte scopuri. Bogăția nu este sfârșitul atracției


  Farmecul de bani nu se termină niciodată, pentru că mintea umană este nestingherită. Prin urmare, există și o altă atracție spre bogăție. Nu se poate obține niciodată mântuirea de la persoană, în viața lui, atracția. Acest fapt poate fi considerat a fi de așa natură încât, dacă cineva „ar trebui să elimine orice nevoie“ pentru a găsi suficienți bani pentru a satisface, dorința bogăției sale, dar după o cerere, aceasta Din nou, trebuie să fie din nou simțită pentru a îndeplini dorințele celorlalte dorințe. După aceasta, el devine din nou atașat îndeplinirii altor dorințe. Acest lucru este important, deoarece ca primirea de fonduri, precum și dorința lui este, de asemenea, din ce în ce atât, pentru că nu există niciodată un capăt Trishnao uman ँ | De aceea, această căutare fără sfârșit a ei nu se termină niciodată. Lumea trăiește în această căutare fără sfârșit. Prin captarea aceleiași atracții a lumii, ea își încheie treptat viața.


 Mirage este lumea


 Ca sursă de apă pentru a ciufuli cerb, dune de nisip din cauza confuziei de sete în deșert gândire rătăcire în jurul valorii de magazine la sfârșitul vieții sale, la fel cum rătăcit în împlinirea lor fiind implicat în diverse Trishnaon Incheie viata ta. Nu există nici un scop pentru împlinirea acestor tendințe lacomi ale omului. După împlinirea dorinței începe începutul celei de-a doua dorințe. De îndată ce dorințele dorințelor sunt pline de intensitate și intensitate, atracția față de el crește și ea. Această nebunie sau dorința omului nu se termină niciodată  Nimic nu devine liber


 Toată lumea știe că nimic din lume nu este disponibil gratuit. Pentru a obține ceva de genul acesta, există și ceva de pierdut. În același mod, ființele umane trebuie să plătească un preț mic sau mare pentru el. Uneori, un om pare să fi avut unele lucruri, dar el nu a plătit niciun preț. Dar acest lucru nu poate fi decât un fel de confuzie. Poate că el simte direct că nu a plătit niciun preț pentru îndeplinirea vreunei dorințe. Dar el trebuie să-și plătească plata prin virtuțile sale.


  Teoria lui Sadhana


 Un principiu important al practicii legate de acest subiect sunt că, cu fluxul în direcția energiei de virtute individuale și tenacitatea, care trece gândurile și expresiile sale în direcția | Acesta este motivul pentru care atunci când atracția lumii crește în mintea omului, atunci energia sa începe să fie folosită în aceeași direcție. Prin urmare, atunci când fiecare ființă umană trebuie să-i plătească prețul, atunci iluzia care i se întâmplă va fi ruptă.


  Plata prețurilor este neimportantă


 De aceea, atunci când cineva crede că nu a plătit prețul împlinirii poftelor sale, atunci valoarea lui îi face să-și însușească valoarea. De aceea, un om trebuie să înțeleagă că el crede în fericirea numai în această lume, dar aici nu există fericire. Virtuțile acumulate în viața de familie ajung să plătească prețul dorințelor.


 Lumea contează


 Lumea este sensul, mintea delirantă rătăcită în căutarea fericirii. De aceea ar trebui să încercați să ieșiți din această iluzie cât mai curând posibil. Numai o modalitate este ca o persoană să-și dea seama de greșeala. Odată ce se realizează, prin selectarea din nou a căii penitenței, o zi poate fi liberă de atracția lumii. Aceasta este, lumea poate obține salvarea de la miraj.


 Iti shriweb - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …