Skip to main content

[ s/8 ] Θρησκεία; Αυτός ο κόσμος είναι ένα μίζα

web - gsirg.com

Θρησκεία; Αυτός ο κόσμος είναι ένα μίζα


 Αυτός ο κόσμος θεωρείται ως μια μικρή σύνθεση σε ολόκληρο αυτό το σύμπαν, η έλξη είναι δική μου. Αυτός ο κόσμος προσελκύει τον εαυτό του σε κάθε άνθρωπο που κατοικεί εδώ, δηλαδή συνεχίζει να σέρνει προς αυτόν. Η έλξη του κόσμου δεν έχει τέλος, αν σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το κατοικεί στη φιλοδοξία, την επιθυμία, την επιθυμία για τη σφοδρή επιθυμία και κάποια άλλα | Όσο περισσότερες φιλοδοξίες και επιθυμίες θα είναι στο ανθρώπινο μυαλό, τόσο περισσότερη έλξη για τον κόσμο θα είναι. Παρ 'όλα αυτό τον κόσμο δεν είναι τόσο ήταν κανέναν, ούτε να υπάρχουν, διότι είναι εικονική πραγματικότητα, καθώς και η υλοποίηση των εικονικών δωματίων | Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο αλήθεια ότι κάποιος έχει βρει την ευτυχία εδώ και δεν θα το πάρει καν.


  Διαφορετικότητα στα αξιοθέατα του κόσμου


 Κάθε άνθρωπος έχει μια βαθιά γοητεία προς τον κόσμο και μπορεί να είναι μια ποικιλία από αξιοθέατα όπως η έλξη του πλούτου. Αυτός ο κόσμος είναι το κέντρο έλξης χρημάτων για όσους επιθυμούν να πάρουν τα χρήματα. Πολλά πλάσματα αυτού του κόσμου κάνουν πολλές προσπάθειες να εκπληρώσουν την επιθυμία να αποκτήσουν πλούτο. Ο κύβος κάθε ανθρώπου έχει διαφορετικές επιθυμίες. Κάποιος πρέπει να έχει χρήματα για να μπορεί να αγοράζει κοσμήματα και τιμαλφή. Διατηρώντας τη ζωή του γεμάτη πολυτέλεια και λαμπρότητα. Μερικοί άνδρες θέλουν χρήματα για την εκπλήρωση διαφόρων τύπων προγραμμάτων, χάριν κάθε γούστου, και κάποια χρήματα χρειάζονται για την εκπλήρωση άλλων σκοπών. Ο πλούτος δεν είναι το τέλος της έλξης


  Η γοητεία του χρήματος δεν τελειώνει ποτέ, επειδή το ανθρώπινο μυαλό είναι άστατο. Ως εκ τούτου, υπάρχει επίσης ένα διαφορετικό είδος προσέλκυσης προς τον πλούτο. Δεν μπορεί κανείς να επιτύχει τη σωτηρία από το άτομο, στη ζωή του, την έλξη. Το γεγονός αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι τέτοια ώστε, αν κάποιος «πρέπει να εξαλειφθεί κάθε ανάγκη» να βρουν αρκετά χρήματα για την κάλυψη, την επιθυμία του πλούτου του, αλλά μετά από ένα ζήτησης, Και πάλι, για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες ενός άλλου, αρχίζει ξανά να αισθάνεται. Μετά από αυτό γίνεται και πάλι συνδεδεμένος με την εκπλήρωση άλλων επιθυμιών. Αυτό είναι σημαντικό, διότι η λήψη των κεφαλαίων, καθώς και η επιθυμία του είναι επίσης όλο και περισσότερο, διότι δεν υπάρχει ποτέ ένα τέλος στην ανθρώπινη Trishnao ँ | Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ατελείωτη αναζήτηση της δεν τελειώνει ποτέ. Ο κόσμος ζει σε αυτή την ατελείωτη αναζήτηση. Παγιδεύοντας την ίδια έλξη του κόσμου, σταματά σταδιακά τη ζωή του.


 Ο Μιράζ είναι ο κόσμος


 Δεδομένου ότι η πηγή του νερού για να σούφρα ελάφια, αμμόλοφους, λόγω της σύγχυσης της δίψας στην έρημο σκέψης περιφέρεται γύρω καταστήματα στο τέλος της ζωής του, όπως ακριβώς περιπλανήθηκε σε λάθος δρόμο στην εκπλήρωσή τους να συμμετέχουν στην Trishnaon ποικιλία Τελειώνει τη ζωή σας. Δεν υπάρχει τέλος στην εκπλήρωση αυτών των άπληστων τάσεων του ανθρώπου. Μετά την εκπλήρωση μιας επιθυμίας, αρχίζει η δεύτερη επιθυμία του. Μόλις οι επιθυμίες των επιθυμιών γεμιστούν με ένταση και ένταση, η έλξη προς αυτόν αυξάνεται επίσης. Αυτή η τρέλα ή η επιθυμία του ανθρώπου δεν τελειώνει ποτέ  Τίποτα δεν παίρνει ελεύθερο


 Όλοι γνωρίζουν ότι τίποτα στον κόσμο είναι διαθέσιμο δωρεάν. Για να πάρεις κάτι τέτοιο, υπάρχει και κάτι να χάσεις. Με τον ίδιο τρόπο, οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν ένα μικρό ή μεγάλο τίμημα γι 'αυτό. Μερικές φορές ένας άνθρωπος φαίνεται να έχει κάποια πράγματα, αλλά δεν έχει καταβάλει τίποτα σε αυτό. Αλλά αυτό μπορεί να είναι μόνο ένα είδος σύγχυσης. Ίσως να αισθάνεται άμεσα ότι δεν έχει πληρώσει τίποτα για την εκπλήρωση οποιασδήποτε επιθυμίας. Αλλά πρέπει να πληρώσει την πληρωμή του μέσω των αρετών του.


  Θεωρία της Σαντάνα


 Μια σημαντική αρχή της πρακτικής που σχετίζονται με το θέμα αυτό είναι ότι, με τη ροή προς την κατεύθυνση της ενέργειας των επιμέρους αρετή και επιμονή, περνώντας τις σκέψεις και τις εκφράσεις του προς την κατεύθυνση | Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν η έλξη του κόσμου αυξάνεται στο μυαλό του ανθρώπου, τότε η ενέργεια του αρχίζει επίσης να χρησιμοποιείται στην ίδια κατεύθυνση. Επομένως, όταν κάθε άνθρωπος πρέπει να πληρώσει το τίμημα του, τότε η ψευδαίσθηση που του συμβαίνει θα σπάσει.


  Η πληρωμή των τιμών είναι ασήμαντη


 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος πιστεύει ότι δεν έχει πληρώσει το τίμημα της εκπλήρωσης της επιθυμίας του, τότε η αξία του ενσαρκώνει την αξία του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο άνθρωπος πρέπει να καταλάβει ότι πιστεύει στην ευτυχία σε αυτόν τον κόσμο μόνο, αλλά εδώ δεν υπάρχει ευτυχία. Οι συσσωρευμένες αρετές στην οικιακή ζωή καταλήγουν να πληρώνουν το τίμημα των επιθυμιών.


 Παγκόσμια θέματα


 Ο κόσμος είναι το νόημα, το παραληρηματικό μυαλό που περιπλανάται στην αναζήτηση της ευτυχίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να προσπαθήσετε να βγείτε από αυτή την ψευδαίσθηση το συντομότερο δυνατό. Είναι μόνο ένας τρόπος που ένα άτομο πρέπει να συνειδητοποιήσει το λάθος του. Μόλις πραγματοποιηθεί, επιλέγοντας και πάλι την πορεία της έκδοσης, μια μέρα μπορεί να είναι ελεύθερη από την έλξη του κόσμου. Δηλαδή, ο κόσμος μπορεί να πάρει τη σωτηρία από το μιράζ.


 Iti shriweb - gsirg.com

Comments

Popular posts from this blog

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …