Skip to main content

[ Y/8 ] Θρησκεία; Η χρήση της ζωής είναι μια πνευματική ζωή

Θρησκεία


08


 web - gsirg.comΘρησκεία; Η χρήση της ζωής είναι μια πνευματική ζωή

    Σήμερα, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε ποια είναι η Mahamantra της ζωής. Η ζωή είναι η μαχαμάνδρα της ζωής. Ήρθε στον κόσμο ξοδεύει κάθε ζουν τη ζωή τους μάταια, αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν και συναγερμού Schesht για τη ζωή | Τα περισσότερα από τα πλάσματα αυτού του κόσμου δεν είναι εξοικειωμένα με αυτό το μυστικό της ζωής. Με άλλα λόγια, ξοδεύουν όλη τη ζωή τους για την επίτευξη κοσμικών ευχαριστιών. Οι άνθρωποι που δεν αφήνετε το μυστήριο της ζωής απειλείται από αυτά τα προβλήματα, προσπαθήστε να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, ή φαίνεται να τρέξει μακριά από αυτά τα προβλήματα | Αλλά εκείνοι που εξοικειώνονται με αυτόν τον τρόπο διαχείρισης της ζωής. Η μόνη ζωή τους γίνεται καλύτερη.

    Η ανάγκη του έντονου ανθρώπου

    Τα ανθρώπινα όντα μπορούν να αξιοποιήσουν τη ζωή τους ταυτόχρονα, όταν μπορεί να είναι θετική και θετική προσέγγιση προς τη ζωή. Η εφαρμογή μιας θετικής και δυναμικής προσέγγισης απαιτεί έντονους τρόπους. Είναι μια αρχή που είναι γνωστό είναι σε θέση να έχει νόημα όταν ερμηνεύεται, και να αποκαλύψει τη σαφήνεια της αρχής μόνο | Η έννοια της αρχής δεν εξηγείται ούτε καν στην εξήγηση. Είναι στην πρακτική του έννοια. Όσο η θεωρία δεν αποδεικνύεται και μεταδίδεται στη ζωή, η σημασία της δεν αποδεικνύεται. Είναι σαφές ότι είναι επίσης υποχρεωτικό για το άτομο να το βιώσει με την αρχή. Η υπεροχή της ιδεατής σκέψης είναι γνωστή, αλλά το ιδανικό κάρμα το καθιστά ανώτερο.

    Ιδανικό Πνευματικό Απαιτείται

    Το κάρμα ανοίγει το δρόμο για την ιδανική ζωή του ανθρώπου. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει καλύτερη εργασία από την πνευματική φιλοσοφία και την αντίληψη. Κανείς δεν μπορεί να είναι ανώτερος από τις γνώσεις του και αυτό μπορεί να του δώσει σεβασμό, σεβασμό και κύρος στην κοινωνία. Αλλά μέχρι να μην τον συμπεριλάβει στις πράξεις του, τότε η ζωή δεν μπορεί να έχει νόημα. Είναι επίσης απαραίτητο να γνωρίζουμε την πνευματική αλήθεια. Στην ουσία, η φιλοσοφική και η αντίληψη είναι πιο σημαντική από την πραγματοποίηση της πνευματικής αλήθειας.

     Η ανάγκη του ανθρώπου

     Στη ζωή ενός ανθρώπου, η sadhana prakrushtha είναι πολύ σημαντική. Δεν είναι απαραίτητο αυτός ο άνθρωπος να είναι πολύ, μπορεί να είναι λίγο. Αλλά αυτό συμβαίνει λίγο περισσότερο από χιλιάδες μεγάλα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι τα επιχειρήματα ή τα επιχειρήματα σε αυτόν τον κόσμο παραμένουν σιωπηλά μπροστά στα καλύτερα πράγματα. Επειδή τα συναισθήματα μπορούν να αφυπνιστούν μόνο από τα καλύτερα πράγματα. Όλοι γνωρίζουμε ότι για χάρη οποιασδήποτε θεωρίας, αν δεν γίνει για ευτυχία, τότε η αρχή γίνεται άψυχη. Είναι απαραίτητο ότι τα καθαρά συναισθήματα μπορούν να αποδοθούν μόνο μετά από να γίνει ένα Πουρουστάρτα. Απουσία ενός ανθρώπου, ο χρόνος είναι άχρηστος και η συγκίνηση γίνεται επίσης απασχολημένη. Ως εκ τούτου, η καλή δουλειά για τη χρήση της ζωής είναι βασικό στοιχείο.

   Μέτρα για τη μετατροπή του συναισθήματος σε δράση

    Όταν τα πράγματα συνειδητοποιούν τα ιερά συναισθήματα και εφαρμόζονται επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με νόημα. Εάν ένα τέτοιο λάθος δεν συμβεί τότε μόνο ένα τέτοιο συναίσθημα μπορεί να ξυπνήσει. Μέσα από έντονη τιμωρία, το συναίσθημα μπορεί να μετατραπεί στο καλύτερο βιβλίο γνώσεων. Έτσι με την πνευματική τάξη μόνο η πραγματική αξιοποίηση της ζωής γίνεται πραγματική μουσική ζωή. Είναι απαραίτητο να εγκαταλειφθεί στο μυαλό η εξαπάτηση, η εξαπάτηση, η ζήλια και το μίσος. Ταυτόχρονα, ο θυμός και τα άπληστα συναισθήματα μπορούν να ξεπεραστούν. Λόγω αυτών των κακών πρακτικών, η ζωή δεν μπορεί να έχει νόημα. Τα συναισθήματα και οι λαχτάρες μπορούν να έχουν άμεσο όφελος και η προσοχή των ανθρώπων μπορεί επίσης να τους προσελκύσει. Αλλά δεν είναι δυνατό να αποκτήσετε μακροπρόθεσμα οφέλη. Ως εκ τούτου, αφαιρέστε το μυαλό από το άγιο, το άχρηστο και το κακό. Επομένως, είναι πολύ αναγκαίο να αλλάξουμε τα συναισθήματα σε δράση, που πρέπει πάντα να δοκιμαστούν.

         Μια ακριβής εξήγηση

    Κανείς δεν είναι περισσότερο θάρρος, την εργασία και τον αγώνα για να πάρει ο τύπος κοσμικές επιτυχίες, είναι για την πνευματική ζωή απαιτεί πολύ προσπάθεια και θάρρος | Για να ανταποκριθεί στα κοσμικά επιτεύγματα, το πλάσμα αντιμετωπίζει τις πολλές προκλήσεις. Όλες αυτές οι προκλήσεις είναι εξωτερικές. Ότι χρειάζεται περισσότερος θάρρος και αγώνας για την πνευματική ζωή. Αυτές οι προκλήσεις της πνευματικής ζωής είναι εσωτερικές και αόρατες. Ο αγώνας γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος, καθώς δεν εμφανίζονται πνευματικές προκλήσεις. Ο κοσμικός άνθρωπος κάνει επιχειρήσεις για τη συλλογή πλούτου, προσποιείται κάθε είδους πράγματα. Για να επιτύχουμε πνευματική κατάσταση, πρέπει να κερδίσουμε όλες τις αδύναμες αδυναμίες της ζωής. Αυτό απαιτεί πνευματική γνώση και πρακτική.

   Στο τέλος

      Μυστική γνώση και αναζητητής της πνευματικότητας πίσω από την πνευματική άνοδο, σύμφωνα με την επιστημονική γνώση είναι το αδάμαστο και και αδάμαστο πνεύμα του, η οποία είναι ο λόγος που δέχεται μια πρόκληση με την κατανόηση και τον ξεπερνά μετά από μια σφοδρή σύγκρουση | Ανθρώπινα τεράστια προβλήματα της πνευματικής ζωής δεν πρέπει να φοβούνται, αλλά θα πρέπει να είναι η υπέρτατη παράδοση σε αυτό | Η γνώση αυτής της αλήθειας κάνει τη ζωή πραγματική και ουσιαστική και είναι δυνατή η πραγματική χρήση της ζωής. Γι 'αυτό πρέπει να ξυπνήσει η μεγαλοπρεπής έμπνευση στο μυαλό. Έτσι, ο σκοπός της χρήσης της ζωής

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …