Skip to main content

[ Y/9 ] Religie; Folosirea vieții este o viață spirituală

Religie


09


 web - gsirg.comReligie; Folosirea vieții este o viață spirituală

    Astăzi, vom încerca să știm ce este Mahamantra vieții. Viața este Mahamantra vieții. Fiecare creatură care intră în această lume își petrece viața în zadar, dar unii oameni sunt prudenți și precauți față de viață. Majoritatea creaturilor din această lume nu sunt familiarizate cu acest secret al vieții. Cu alte cuvinte, ei își petrec întreaga viață în atingerea plăcerilor lumești. Oamenii care nu cunosc acest secret al vieții se tem de aceste probleme, încearcă să evite aceste probleme sau încep să fugă de aceste probleme. Dar cei care se familiarizează cu acest mod de gestionare a vieții. Singura lor viață devine cea mai bună.

    O nevoie intensă a omului

    Ființele omenești își pot folosi viața în același timp, când poate fi o abordare pozitivă și pozitivă față de viață. Implementarea unei abordări pozitive și proactive necesită maniere intense. Este binecunoscut faptul că o teorie poate fi semnificativă numai atunci când este interpretată și claritatea teoriei este manifestată. Înțelegerea principiului nu este explicată chiar în explicație. El este în sensul său practic. Atâta timp cât teoria nu este dovedită și este transmisă vieții, sensul ei nu este dovedit. Este clar că este, de asemenea, obligatoriu ca persoana să o cunoască cu principiul. Ei bine, superioritatea gândirii ideale este binecunoscută, dar karma ideală o face superioară.

    Ideal Spiritual Necesar

    Karma deschide calea pentru viața ideală a omului. Este adevărat că nu există o lucrare mai bună decât filozofia și percepția spirituală. Nimeni nu poate fi superior cunostintelor dobandite, ceea ce ii poate da respect, respect si prestigiu in societate. Dar până nu îl include în faptele sale, atunci viața nu poate fi semnificativă. De asemenea, este necesar să fim conștienți de adevărul spiritual. În esență, filozofia și percepția sunt mai importante decât realizarea adevărului spiritual.

     Nevoia omului

     În viața unei ființe umane, sadhana prakrushtha este foarte importantă. Nu este necesar ca acest om să fie foarte mult, poate că este puțin. Dar acest lucru se întâmplă cu mai mult de o mie de lucruri mari. Adevărul este că argumentele sau argumentele din această lume rămân tăcute în fața celor mai bune lucruri. Deoarece emoțiile pot fi trezite doar de cele mai bune lucruri. Știm cu toții că de dragul oricărei teorii, dacă nu este făcută pentru fericire, atunci principiul devine lipsit de viață. Este necesar ca emoțiile pure să poată fi făcute numai după ce a făcut un Purushartha. În absența unui bărbat, timpul nu are valoare, iar emoția devine și ocupată. Prin urmare, a face o lucrare bună pentru folosirea vieții este un element esențial.

   Măsuri de transformare a emoției în acțiune

    Atunci când lucrurile devin conștiente de sentimentele sacre și sunt și ele implementate, ele pot fi folosite numai în mod semnificativ. Dacă nu se întâmplă o astfel de greșeală, atunci numai un astfel de sentiment poate fi trezit. Prin penitență puternică, emoția poate fi transformată în cea mai bună carte de cunoștințe. Astfel, în ordinea spirituală, numai adevărata utilizare a vieții devine adevărată muzică de viață. Este necesar ca în minte să fie abandonată înșelăciunea, înșelăciunea, gelozia și ura. În același timp, sentimentele de furie și de lacomi pot fi depășite. Din cauza acestor practici rele, viața nu poate fi semnificativă. Emoțiile și dorințele pot avea un beneficiu imediat, iar atenția oamenilor poate fi atrasă și de ele. Dar nu este posibil să obțineți beneficii pe termen lung. De aceea, înlăturați mintea de la sfânt, fără minte și rău. Prin urmare, este foarte necesar să schimbăm emoțiile în acțiune, care ar trebui întotdeauna judecate.

         O explicație precisă

    Atât de mult ca curajul, karma și luptele pentru ca orice om să realizeze realizări lumești, mai multă luptă și curaj sunt necesare pentru viața spirituală. Pentru a face față realizărilor lumești, creatura se confruntă cu multe provocări. Toate aceste provocări sunt externe. În timp ce mai mult curaj și luptă sunt necesare pentru viața spirituală. Acesta contestă viața spirituală sunt interne și invizibile | Conflict ori de câte ori a apărut provocările spirituale devine mai masivă și complexă | Oamenii lumești bogăție face afaceri pentru a stoca, pretinde a fi totul pentru el | Pentru a atinge statutul spiritual, trebuie să câștige toate slăbiciunile slabe ale vieții. Este nevoie de cunoștințe și practici spirituale |

   În final

      cunoașterea secretă și căutător de spiritualitate în spatele creșterii spirituale, conform cunoștințelor științifice este îndărătnic și spiritul său și îndărătnic, motiv pentru care a accepta o provocare cu înțelegere, și-l învinge, după o ciocnire feroce . probleme enorme umane ale vieții spirituale nu ar trebui să se teamă, dar ar trebui să fie predarea supremă să-l | Știind acest adevăr doar face viața reală și semnificativă și este posibilă folosirea adevărată a vieții. Pentru aceasta, inspirația în minte în minte trebuie să fie trezită. Astfel, scopul utilizării vieții

Comments

Popular posts from this blog

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …