Skip to main content

Moderator ideal ideal; O experiență conceptuală

gsirg.com                                                                                     helpir.blogspot.com


Moderator ideal ideal; O experiență conceptuală            Prieteni salut / a fost unul dintre momentele care afectează omul de rând liderii puritane și le gata pentru inspirație, a vrut să îmbrățișeze idealurile de mers pe jos pe amprenta lor! Figura lui râs miza a râs viața unui apel ! Dar astăzi condițiile sunt opuse și, mai mult sau mai puțin, cuvântul devine un cuvânt de mustrare? Care este motivul? Ce tendință de a trăi pentru liderii pentru a muta caracterul și numai familia sa și-a schimbat modul de abordare a liderilor?

Proaspăt problema a avut loc sub conducerea districtului Ghazipur Samajwadi parte MLA Virendra Yadav, introducerea activiștii Buthwar în ceea ce privește alegerile viitoare la Lok Sabha, care, atunci când a auzit mulțimea fără idei pentru a invita lideri ai statului de SP SP Organizator al partidului MLA / programul Virendra Yadav a anunțat de la stadiul de „voi opri, ascultați cei de la Dle Jaye, veți avea un pachet desert și masa de prânz „Care a fost mulțimea inclus persoanelor angajate în program? Ceea ce am făcut sau de partidele de guvernământ mirean atât de inocentă, de foame, gol a făcut ca țara proprietarii de drept ai alegătorilor a fost constrânsă, astfel încât apetitul lor pentru festivalul sfânt al democrației este de a insera mulțimea de desert și de prânz pachete pentru programul figura așezat prin purjarea și lider cu bine să fie tentat de un număr mic de omul comun al țării pe care l-au înțeles, de la ea vot lăcomie, religie, castă, hindus, musulman b Jefuirii de a genera E, la cinci ani de la sosirea la putere a exploata puterea lin poate fi în orice mod?

imaginea BM a ministrului șef Hon Mamata Banerjee a mers pro chateau musulman sau se dezlipi se atrage voturile unui pătrat! Dar pierderea probabil de voturi din imaginea în alegerea Lok Sabha, el a decis să fie un comisii Durga Puja în cuferele fiscale de vest a oamenilor din Bengal, 28 crore WB! Dar Înalta Curte votează pentru a ridica jocul de Mamata Banerjee, comitetele puja Durga, spun risipindu comori bani au Tusharagat intențiile lor?

Caută, de asemenea, o participare mai largă la mișcarea de putere amețiți, țărani înapoi, inclusiv înșelătorie BSV în Madhya Pradesh, cu cincisprezece ani de Madhya Pradesh ministru de putere Shivraj Singh Chauhan nesomn! 6 milioane de copaci din episod de calculator Baba a cerut o sondă prin eliminarea de călătorie de către sfinți ca acele trucuri pentru a gestiona cu baliza roșie a fost atât de bine pentru ei, dar vin cu o bursă lunară de mii cinci sute de mii de rupii, preoți, Madhya Pradesh, ierarhic Prin intermediul, Madhya Pradesh a jucat un joc de re-putere?

Uttar Pradesh Rajesh În Agrawal care trăiesc în prezentarea bugetului anual de către Ministerul Finanțelor pentru a aranja 2000 crore a fost făcută pentru Kumbh Mela, dar bugetul aranjamente de sute de milioane de Diwali și Holi și a spus Abbot nostru șef ministru Ajit Jogi Baba Aranjamentele bugetare s-au făcut deja în Kumbh Mela? Adică, guvernul nostru nu a făcut nimic nou? Acest lucru înseamnă că nu se poate pune la îndoială acea persoană pe guvern Delhi, educație cheltuiește mai mult de 11.000 de rupii și guvernul din Uttar Pradesh numai 11 rupii 52 Paise?

  Ministrul resurselor umane din țara noastră spune că instituțiile de învățământ superior nu ar trebui să se plece pentru castron și cerșetorie? După care vrea să cunoască țara în loc de a petrece în concordanță cu comorile taxei pentru public, conceptul statului bunăstării, care a dat de muncă neproductiv, dreptul de a cheltui risipește? Oamenii pot afla mai tont partidele de guvernământ le conștient de conștientizare, dat nu au întărit sentimentul de tendința de a lupta pentru natura statului bunăstării, gândirea științifică, dar publicul nu a făcut atât de mult să înțeleagă Luttntr nici o putere tont găsite ? Se spune că târziu, dar nu orb? Acum, în loc de întunericul liderilor publice creează o tendință de a lupta pentru natura bunăstare a Constituției!

Jay Constitution, Jay Patel Jay Dr. Aur Red Patel Jay Dr. Ambedkar, Jay Shahuji Maharaj Jai Sayajirao Gaikwad, Jai Kisan, Jai OBC, Jay societate privată, Jay miza!                                                                        Arjun Singh

Comments

Popular posts from this blog

[ q/9 ] Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

web - gsirg.com

 Tratamentul; O alternativă unică la sterilizare

 Fiecare creatură din lume care a venit în această lume, el a câștigat definitiv copilarie, adolescenta, maturitate si batranete | Dintre acestea, dacă părăsim copilăria, atunci în fiecare etapă a vieții, fiecare creatură suferă de dorința sexuală. Cu excepția unui om determinat generație apel la alte creaturi, dar omul este o ființă care, în 12 luni ale anului, 365 de zile, 24 de ore, poate cicălitoare sex în orice moment | Cea mai dificilă sarcină a ființelor umane în această lume este să câștige "Cupid". Fiecare bărbat și femeie din această lume este absorbit de toți muncitorii și începe să facă nenorociri teribile în această lume. Se estimează că doar 70% din criminalitatea mondială este legată de acest lucru.


 Libido o tulburare puternică


  Cauza nașterii diferitelor tipuri de infracțiuni este dorința. Femeile și bărbații care suferă de această dorință sexuală nu ezită să facă diferite tipuri de crime în ac…

कबिरा शिक्षा जगत् मा भाँति भाँति के लोग।।भाग दो।।

प्रिय पाठक गणों आपने " कबीरा शिक्षा जगत मां भाँति भाँति के लोग ( भाग-एक ) में पढ़ा कि श्रीमती रामदुलारी तालुकेदारिया इण्टर कालेज सेंहगौ रायबरेली की प्रधानाचार्या, प्रबंधक, लिपिकों आदि के द्वारा किस प्रकार शिक्षा सत्र 2015--16 तथा शिक्षा सत्र2014--15 मे किस प्रकार लगभग उन्यासी छात्रों को फर्जी ढ़ंग से प्रवेश दिलाया गया । बाद मे इन्हीं छात्रों को अगले वर्ष इण्टर कक्षा की परीक्षा दिला दी गई। इसके लिए फर्जी कक्षा 12ब3 बनाई गई। बाकायदा फर्जी छात्रों का उपस्थिति रजिस्टर भी बनाया गया। परन्तु सभी छात्रों से प्रथम तथा द्वितीय वर्ष की कक्षाओं मे निर्धारित विद्यालय फीस लेने के बावजूद भी इसका विद्यालय के रजिस्टर पर इन्दराज नही किया गया। यह अनुमानित फीस लगभग साढ़े चार लाख रुपये के आसपास थी जिसे उपरोक्त अधिकारियों / विद्यालय के शिक्षा माफियाओं द्वारा अपहृत / गवन कर लिया hi गया। यथोचित कार्रवाई हेतु इस सम्पूर्ण विवरण को प्रार्थना पत्र मे लिखकर अपर सचिव के क्षेत्रीय कार्यालय इलाहाबाद को दिनाँक 25 /05 2016 को भेजा गया।
अब हम आपको इसके शर्मनाक पात्रों का परिचय करवा देते हैं।
       😢शर्मनाक…

पुराने बीजो का संरक्षण

नये खाद्यान्न बीजों या शंकर बीजों के आगमन के साथ खाद्यान्नों का उत्पादन अवश्य बढ़ा है।जिसके लिए हमारे कृषि वैज्ञानिक अवश्य ही बधाई के हकदार हैं।आज हम सवा अरब से अधिक लोगों को भरपेट भोजन देनें के अलावा निर्यात भी कर रहे हैं।जिस कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर अधिक अन्तर्राष्ट्रीय मुद्रा कोष प्राप्त हो रहा है।लेकिन भारतीय किसानों द्वारा अन्धाधुंध यूरिया और अन्य उर्वरकों तथा कीटनाशकों के प्रयोग के कारण कुछ देशों का बासमती चावल के आर्डर वापस लेना पड़ा है।जिसके कारण हमें अन्तर्राष्ट्रीय स्तर पर शर्मिंदगी उठानी पड़ी है।जो अवश्य ही चिन्ता का विषय है।कृषि वैज्ञानिकों द्वारा मृदा जांच द्वारा किसानों को प्रशिक्षित कर आवश्यक रसायनों के प्रयोगों के लिए किसानों को प्रशिक्षित किए जानें की आवश्यकता है।     हमारे पुराने जमाने के किसानों द्वारा पुराने बीजों एवं गोबर की खाद तथा खली से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में जो गजब का स्वाद एवं सुगंध मिलती थी वह अब नये बीजों एवं उर्वरकों एवं कीटनाशकों से उत्पादित खाद्यान्नों एवं सब्जियों में नहीं पाई जाती है।वह स्वाद,सोंधापन, सुगंध अब धीरे-धीरे गायब होती …